UA-17645980-54

Carnaval Venlo/Venray

Overnachten vanaf € 20,50 p.p. (op basis van een verblijf van 4 personen) tijdens de Boètegewoeëne Boètezitting Venlo of de Vastelaoves Roetsj Venray. Vakantie Meerlo biedt overnachtingen voor elk budget en is ook geschikt voor groepen. Breng en haalservice van en naar de Boètegewoeëne Boètezitting Venlo of  de Vastelaoves Roetsj Venray is mogelijk met speciaal busvervoer.

U heeft de keuze uit: Hotelovernachting, Vakantiewoning, Stoere Trekkershut en Groepsverblijf. Wilt u een verblijf op maat, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met u op.

Vakantie Meerlo_stel_hier_uw_vraag

Boètegewoeëne Boètezitting Venlo 2016
Deze wordt gehouden op zaterdag 6 februari 2016 van 11:00 uur tot 17:00 uur
Verspreid over 8 podia in de Venlose binnenstad biedt de Boètezitting een gevarieerd aanbod voor jong en oud: zo vindt je in Grenswerk een programma voor de kleinsten: Prins Koekwaus dn ierste houdt daar residentie. Op de Parade, Markt en in de Zoepkoel is het groot feest, de Blauwe Zaoterdaag op de kwartelenmarkt biedt een wat rustiger programma en de Fiedelzaoterdaag in Domani brengt je op de meest ingetogen manier in hogere vastelaovessferen. Voor elk wat wils!

Vastelaoves Roetsj Venray 2016
Deze wordt gehouden op zaterdag 6 februari 2016 vanaf 12:33 uur.
Op het Schouwburgplein wordt de Vastelaovend geopend met een glijbaan en een waterbak. Deelnemers glijden verkleed via een lange, steile glijbaan naar beneden waar een bassin met 70.000 liter water heen staat op te wachten. Voor degene die het mooist, gekst of origineelst naar beneden roetsjt is er een leuke prijs te verdienen.

Op de Grote Markt vindt het festival “Iensjekke” plaats. Tijdens de Vastelaoves Roetsj treden artiesten als De Toddezek en W-Dreej op maar ook verschillende Venrayse Artiesten.

Voor meer informatie zie: www.boetezitting-venlo.nl of www.heinekenvastelaovesroetsj.nl/