‘De Schuur | 22 personen

Groepshotel / Groepsaccommodatie De Schuur ligt in Noord Limburg op ongeveer 10 minuten rijden van Horst en Venray en 20 minuten rijden vanaf Venlo. Airport Dusseldorf (Weeze) ligt op 20 minuten rijden van deze accommodatie. De vele mooie wandel- en fietsgebieden De Oude Maasarm, het Nationaal park Maasduinen en De Schaakse Bossen liggen op een afstand van 15 tot 20 minuten rijden vanaf deze locatie.

Groepshotel / Groepsaccommodatie De Schuur dateert uit 1600 en is verbouwd tot een nieuw en luxueus verblijf voor 22 personen. In De Schuur bevinden zich 6 slaapkamers, allemaal voorzien van eigen sanitair. De gezamenlijke verblijfsruimte is ruim genoeg om tot 56 personen te verblijven. De Schuur is daarom makkelijk te combineren met Het Herenhuis of ’t Kasteelke ingeval uw groep groter is dan 22 personen.

Vakantie Meerlo_stel_hier_uw_vraag

Groepshotel De Schuur van Vakantie Meerlo ligt in Noord Limburg, 8 km verwijderd van Horst en Venray, 17 km vanaf Venlo en 15 minuten rijden van airport Niederrhein. Vanaf het groepshotel wandel of fiets je meteen het natuurgebied Maaspark Ooijen-Wanssum in en is het 15 tot 20 minuten rijden naar de vele mooie wandelgebieden zoals het Nationaal park Maasduinen.