Stoere Hutten | 8 personen

Er zijn twee Stoere Hutten (trekkershutten) aanwezig bij op het terrein. Elke hut kan vier personen herbergen en er is een mogelijkheid per Stoere Hut om een bijzet bed bij te plaatsen. De Stoere Hutten zijn voornamelijk bedoeld om in te slapen. Ze zijn elk ingericht met vier houten bedden en vanaf de veranda heeft u een prachtig uitzicht over de Groote Molenbeek en de weilanden van het Molenbeekdal.

Eigen sanitair voor contactloos verblijf
Voor de twee Stoere Hutten is er een servicegebouw ingericht die zijn voorzien van toiletten en douches. Aan iedere Stoere Hut wordt één toilet en één douche toegewezen, waardoor contact tussen de gasten vermeden wordt. Hierdoor kunnen wij een veilig, contactloos verblijf voor alle gasten garanderen.

Vakantie Meerlo_stel_hier_uw_vraag

De Stoere Hutten van Vakantie Meerlo ligt in Noord Limburg, 8 km verwijderd van Horst en Venray, 17 km vanaf Venlo en 15 minuten rijden van airport Niederrhein. Vanaf het groepshotel wandel of fiets je meteen het natuurgebied Maaspark Ooijen-Wanssum in en is het 15 tot 20 minuten rijden naar de vele mooie wandelgebieden zoals het Nationaal park Maasduinen.