Zakelijk verblijf en feesten in Noord Limburg

Vakantie Meerlo is een vergader- en feestlocatie in Limburg. Naast uw vergadering of feest is het ook mogelijk om bij Vakantie Meerlo te overnachten. De veelzijdige kamers van ons hotel zijn van alle gemakken voorzien, gericht op een comfortabel zakelijk verblijf in Limburg. Schoon sanitair, ruime slaap- en badkamers, een prachtig terras, werkplekken en desgewenst met volledige ingerichte keuken.
Download: Brochure Vakantie Meerlo vergaderen en feesten

Vakantie Meerlo Zakelijk overnachten

Bent u voor zakelijk verblijf tijdelijk in Venray, Horst aan de Maas of Venlo, dan bent u hier aan het juiste adres voor een overnachting.
Lees meer…

Vakantie Meerlo Vergaderen

Naast uw overnachting is het ook mogelijk om bij Vakantie Meerlo te vergaderen.
Lees meer…

Vakantie Meerlo Zakelijk en Feesten

’t Kasteelke is een prima accommodatie voor feesten en partijen. De grote historische schuur biedt gelegenheid voor feesten tot 200 personen. Is uw gezelschap niet zo groot, dan kan de schuur met eenvoudige ingrepen kleiner gemaakt worden. En met mooi weer is uw feest natuurlijk buiten.
Lees meer…

© paul poels fotografie

Teambuilding, vergaderen en overnachten in Limburg. Voor grote groepen (53 personen met overnachten – 200 personen voor vergaderen en dagactiviteit).  
Lees meer…

Vergaderen en feesten in de Limburgse ambiance

Een onvergetelijke bruiloft, een bedrijfspresentatie of feest als visitekaartje voor uw onderneming. Vakantie Meerlo zorgt desgewenst voor iedere gelegenheid uiteenlopende facilitaire mogelijkheden als eten, drinken, geluid- en lichtinstallatie, entertainment en teambuildingsactiviteiten. Wij vervullen uw wensen en houden rekening met uw budget. We laten niets aan het toeval over.

Ligging Vakantie Meerlo

Vakantie Meerlo ligt in Meerlo (Noord Limburg), op ongeveer 8 kilometer van Horst en Venray en 17 km vanaf Venlo. Airport Niederrhein ligt op 15 minuten rijden van onze locatie. De vele mooie wandelgebieden in het Nationaal park Maasduinen liggen op een afstand van 15 tot 20 minuten rijden.