Stoere Hutten | 4 personen

Op het terrein van Vakantie Meerlo bevinden zich stoere trekkershutten: De Stoere Hutten. Deze zijn voornamelijk bedoeld om in te slapen. Ze zijn dan ook ieder voorzien van vier houten, eenpersoonsbedden (geen stapelbedden), er kan één bijzetbed in elke Stoere Hut worden bijgeplaatst. Er is een eethoek voor het ontbijt en een koelkast om uw versproducten in te bewaren. Voor de twee Stoere Hutten is een servicegebouw ingericht voorzien van sanitair en een volledig ingerichte keuken. De keuken kan per dag gereserveerd worden. Vanaf de veranda heeft u een prachtig uitzicht over het Molenbeekdal met haar uitgestrekte weilanden.

Sanitair
Voor de twee Stoere Hutten en twee Stoere Glamphutten is er een servicegebouw ingericht dat is voorzien van toiletten en douches.

Het Pieterpad voert letterlijk tot recht voor Vakantie Meerlo. De Stoere Hutten zijn ideaal voor een rustige en ontspannen overnachting.

De Stoere Hutten van Vakantie Meerlo liggen in Noord Limburg, 8 km verwijderd van Horst en Venray, 17 km vanaf Venlo en 15 minuten rijden van airport Niederrhein. De vele mooie wandelgebieden het Nationaal park Maasduinen liggen op een afstand van 15 tot 20 minuten rijden vanaf de huisjes.

Vakantie Meerlo_stel_hier_uw_vraag