Stoere Hutten

Op het terrein van Vakantie Meerlo bevinden zich stoere trekkershutten: De Stoere Hutten. Deze zijn voornamelijk bedoeld om in te slapen. Ze zijn dan ook ieder voorzien van vier houten, eenpersoonsbedden (geen stapelbedden), een eethoek voor het ontbijt en een koelkast om uw versproducten in te bewaren. Voor de twee Stoere Hutten is een servicegebouw ingericht voorzien van sanitair en een volledig ingerichte keuken. De keuken kan per dag gereserveerd worden. Vanaf de veranda heeft u een prachtig uitzicht over het Molenbeekdal met haar uitgestrekte weilanden.

Eigen sanitair voor contactloos verblijf
Voor de twee Stoere Hutten is er een servicegebouw ingericht die zijn voorzien van toiletten en douches. Aan iedere Stoere Hut wordt één toilet en één douche toegewezen, waardoor contact tussen de gasten vermeden wordt. Hierdoor kunnen wij een veilig, contactloos verblijf voor alle gasten garanderen.

Het Pieterpad voert letterlijk tot recht voor Vakantie Meerlo. De Stoere Hutten zijn ideaal voor een rustige en ontspannen overnachting.

De Stoere Hutten van Vakantie Meerlo liggen in Noord Limburg, 8 km verwijderd van Horst en Venray, 17 km vanaf Venlo en 15 minuten rijden van airport Niederrhein. De vele mooie wandelgebieden het Nationaal park Maasduinen liggen op een afstand van 15 tot 20 minuten rijden vanaf de huisjes.

Vakantie Meerlo_stel_hier_uw_vraag