Hotel

Wilt u blijven slapen in Limburg? Overnachten in de buurt van Horst aan de Maas, Venray, Venlo of Airport Dusseldorf (Weeze)? Hotel Vakantie Meerlo ligt in Noord Limburg, 8 minuten rijden van Horst aan de Maas en Venray, 17 minuten rijden vanaf Venlo en 20 minuten rijden van Airport Dusseldorf (Weeze). Vakantie Meerlo is gevestigd aan het prachtige natuurgebied de Oude Maasarm. De wandelroute door Maasarm, Beekdal en Buurtschap dit is een mooie, afwisselende wandeling door typisch Noord-Limburgs landschap en beschreven door De Telegraaf. Het Nationaal park Maasduinen liggen op een afstand van 15 tot 20 minuten rijden vanaf het hotel.

In het uit medio 1600 daterende oude pand zijn luxe hotelkamers gerealiseerd. De ruime hotelkamers zijn comfortabel ingericht met elektrisch verstelbare bedden. Alle kamers zijn voorzien van eigen sanitair. Er zijn ook familiekamers beschikbaar voor 4 en 5 personen. Daarnaast is  het mogelijk om als familie een apart deel van de accommodatie te reserveren en verblijft u met zijn allen in een afgescheiden deel van de accommodatie. Naast gezellig samenzijn kunt u in de luxe huiskamer ook fijn tv-kijken. Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van de koffie en thee voorzieningen. Het hotel beschikt over een grote tuin van waar u een prachtig uitzicht heeft over het natuurgebied de Oude Maasarm. Bij mooi weer kan het ontbijt ook buiten worden geserveerd.

Toegankelijkheid

Er is één kamer op de begane grond volledig rolstoeltoegankelijk. Er zijn twee ontbijtruimtes eveneens rolstoeltoegankelijk. In het hotel is een traplift aanwezig voor mensen die minder goed ter been zijn.

Vakantie Meerlo_stel_hier_uw_vraag