Zakelijk verblijf

Bent u voor zakelijk verblijf tijdelijk in Venray, Horst aan de Maas of Venlo, dan bent u hier aan het juiste adres voor een overnachting. U bent ook welkom als u een beurs in Venray bezoekt of in de Evenementenhal Venray werkt. Evenementenhal Venray is slechts 8 km verwijderd van Hotel Vakantie Meerlo. Overnachten en volpension behoort tot de mogelijkheden voor zakelijke gasten.

Vakantie Meerlo ligt bovenaan in Limburg (Noord Limburg),  Evenementenhal Venray is slechts 8 km verwijderd van Hotel Vakantie Meerlo. Op ongeveer 10 minuten rijden van Horst en Venray en 20 minuten rijden vanaf Venlo. Airport Dusseldorf (Weeze) ligt op 20 minuten rijden van deze accommodatie. De vele mooie wandel- en fietsgebieden De Oude Maasarm, het Nationaal park Maasduinen en De Schaakse Bossen liggen op een maximale afstand van 15 tot 20 minuten rijden vanaf deze locatie.

Bij langdurig of regelmatig verblijf, prijs op aanvraag. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Vergaderen? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Vakantie Meerlo_stel_hier_uw_vraag
Vakantie Meerlo Zakelijke verblijf2 (500 x 331)
Zakelijk overnachten
Vakantie Meerlo zakelijk verblijf

Bedrijven en organisaties de u voorgingen.

EU Montage Danmark ApS

Deze accommodaties liggen in Meerlo (Noord Limburg), op ongeveer 10 minuten rijden van Horst en Venray en 20 minuten rijden vanaf Venlo. Airport Dusseldorf (Weeze) ligt op 20 minuten rijden van deze accommodatie. De vele mooie wandel- en fietsgebieden zoals Maaspark Ooijen-Wanssum, het Nationaal park Maasduinen en De Schaakse Bossen liggen op een afstand van 15 tot 20 minuten rijden vanaf deze locatie.