Welkom bij Vakantie Meerlo

 

Ontdek het buitenleven in de natuurrijke omgeving van Vakantie Meerlo. Vier uw vakantie, weekend of midweek weg in het zonnige Noord-Limburg en geniet van de leuke uitjes in de omgeving. Vakantie Meerlo biedt voor zowel gezinnen met jonge of bijzondere kinderen, senioren, wandelaars en fietsers de perfecte locaties om te overnachten. Maak nu kennis met de mogelijkheden die Vakantie Meerlo te bieden heeft.

Dit wilt u niet missen:

Gelegen aan Maaspark Ooijen-Wanssum
Veel te doen en te beleven in de omgeving
Voor zowel de rustige als de actieve vakantie
Diverse accommodaties: voor ieder wat wils!
Voor groepen tot 53 personen
Van zakelijk verblijf tot aan feesten, van vakantieappartementen tot zorg op vakantie

Voor gezinnen

Vakantie Meerlo is een vakantieparadijs voor jong en oud. Van vakantiehuisjes van diverse groottes tot aan hotelkamers en trekkershutten: voor ieder soort vakantie is er een geschikte overnachting te vinden. Alles is zo ingericht dat wij een contactloos en veilig verblijf voor alle gasten kunnen garanderen.

De karakteristieke gebouwen van Vakantie Meerlo bevinden zich aan de rand van het Maaspark Ooijen-Wanssum. Het vormt zich hiermee een uitstekende uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie.

Voor groepen

Het combineren van onze verschillende accommodaties zorgt ervoor dat wij plek kunnen bieden aan zeer diverse groepsgroottes, tot wel 53 personen! Daarnaast faciliteren wij al jarenlang teambuildingssessies en vergaderingen. Wij hebben een divers aanbod aan teambuildingactiviteiten. Ga actief en avontuurlijk met uw team aan de slag!

Vakantie Meerlo_stel_hier_uw_vraag (500 x 300)
Vakantie Meerlo button reserveren nederlands

Veelgestelde vragen in verband met corona

Veel van onze gasten hebben vragen over het coronavirus (COVID-19) en wat hier de gevolgen van zijn. Dat begrijpen wij heel goed. Hieronder lees je antwoord op de veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag, neem dan contact met ons op.

Ik heb een boeking staan en ik wil graag meer weten over de coronamaatregelen zijn tijdens mijn verblijf.

We nemen 1 week voor jouw geplande aankomstdatum contact met je op om je meer te vertellen over de coronamaatregelen die gelden tijdens jouw verblijf. Wij ontvangen veel verschillende (samengestelde) groepen, daarom kiezen we voor een maatwerk coronaprotocol per groep.

Ik heb reeds geboekt, kan ik mijn boeking verplaatsen of annuleren?

Annuleren kan altijd, hierop zijn de algemene annuleringsvoorwaarden van toepassing. Wil je je boeking verplaatsen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten.

Kan ik al reserveren met een groep voor aankomst na 1 september?

Wil je een groepsreservering plaatsen voor een groep met personen uit meerdere huishoudens, neem dan even contact met ons op voor overleg.

Wat kan ik tijdens mijn verblijf in de regio doen en welke maatregelen hebben deze dagattracties getroffen?

In de omgeving van Vakantie Meerlo is er veel recreatief aanbod. Van wandelen en fietsen tot aan de leukste uitjes voor het hele gezin.
We hebben alle uitjes voor je op een rijtje gezet met de maatregelen die zij treffen in deze periode. Klik hier voor het overzicht.

Groepsaccommodaties

Vakantie Meerlo zorgvakanties aangepaste hotelkamer

Vakantiehuisjes

Vakantie Meerlo_vakantiehuisjes

Hotel

Vakantie Meerlo-Hotel

Vergaderen en feesten

Vakantie Meerlo Vergaderen

Bedrijfsfilm

Vakantie Meerlo genomineerd Groepsaccommodatie 2016

fb-genomineerd-recron-button

Vakantie Meerlo 4e plaats Groepsaccommodatie van het jaar
button-winnaar-ga-vh-jaar-2

Lees het persbericht!