Welkom bij Vakantie Meerlo

Bent u voor uw vakantie in Limburg op zoek naar een vakantiehuisje voor uzelf voor 2, 4, 6 of 8 personen? De vakantiehuisjes van Vakantie Meerlo liggen aan de rand van de natuur.

 Een vakantieparadijs voor jong en oud, rustzoekers en actievelingen, grote groepen en kleine gezelschappen. De uit de 17e eeuw stammende gebouwen liggen aan het natuurgebied “De Oude Maasarm” bieden veel privacy en toch luxe. Een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie.

Vakantie Meerlo vakantieappartement 2 personen

Het tweepersoons vakantieappartement is luxueus en stijlvol ingericht.
Het heeft een eigen, rolstoeltoegankelijke ingang aan de zijkant van het herenhuis.
Lees meer…

Vakantie Meerlo vakantieappartement 6 personen

Het appartement is stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Door een eigen ingang aan de zijkant van het herenhuis kunt u zo naar de tuin lopen om daar te genieten van een prachtig uitzicht over het Molenbeekdal. Lees meer…

Het Poortgebouw
5 personen

Vakantie Meerlo Het Kasteelke Poortgebouw vakantiehuis 5 personen_'foto_Paul_Poels

Het eeuwenoude, in 1986 gerestaureerde Poortgebouw van het Kasteelke  in Meerlo is een supermooie en ruime accommodatie waar maximaal 5 personen kunnen overnachten. Lees meer…

‚t Bakhuuske
2 personen

Vakantie Meerlo Vakantiehuisje 2 personen

Het eeuwenoude Bakhuuske van het Kasteelke in Meerlo is een zeer ruime en mooie accommodatie waar 2 personen kunnen overnachten.
Lees meer…

Deze vakantiehuisjes liggen in Meerlo (Noord Limburg), op ongeveer 8 kilometer van Horst en Venray en 17 km vanaf Venlo. Airport Niederrhein ligt op 15 minuten rijden van deze accommodatie. De vele mooie wandelgebieden in het Nationaal park Maasduinen liggen op een afstand van 15 tot 20 minuten rijden vanaf deze vakantiewoning.