Vakantie Meerlo ligt in een prachtig gebied, het Molenbeekdal. Hier, en ook in de rest van de omgeving, is het heerlijk fietsen en wandelen. Ook is het een waterrijk gebied: een fietstocht langs de Maas om naar de schepen te kijken of vissen in een van de vele visvijvers behoren tot de mogelijkheden. De Groote Molenbeek stroomt achter langs het perceel van Vakantie Meerlo, u geniet van een mooi rustgevend uitzicht.


Vakantie Meerlo wordt omgeven door mooie wandelgebieden als het Nationaal Park de Maasduinen, Natura 2000 park Boschhuizer Bergen en het Landgoed Geijsteren. Ook zijn er talloze fietsroutes.
Ook op cultureel gebied komt u ruimschoots aan uw trekken. Talloze musea, schouwburgen en evenementen op verschillende karakteristieke locaties staan voor u open. Vraag gerust advies aan uw gastheer of gastvrouwe.


In de omgeving van Vakantie Meerlo vindt u talloze fiets en wandelgebieden. Het Pieterpad bijvoorbeeld loopt voor Vakantie Meerlo langs, maar u kunt ook naar een park als de Maasduinen of het Landgoed Geijsteren. De prachtige natuur is de moeite zeker waard. Vraagt u ook naar de wandelkaart.


In de omgeving van Vakantie Meerlo is van alles te doen. Er zijn talloze wandelgebieden waar je fantastische avonturen kunt beleven. Lekker bomen klimmen in het bos, of ravotten op een zandverstuiving.
De omgeving is rijk aan water en wordt doorkruist door de fietsknooppuntenroute. Fiets naar een van de vele visvijvers en gooi zelf je hengel uit, of ga kijken naar de grote containerschepen op de Maas. Stoere Gezinnen hoeven zich geen moment te vervelen.

 


Toegankelijke omgeving

Op vakantie zijn is meer dan een verblijf in een hotelkamer of appartement. Net als iedereen wilt u ook uit eten, gaan zwemmen, winkelen, kortom actief bezig zijn in het vakantiegebied. In Noord Limburg is veel aandacht besteed aan de toegankelijkheid in het algemeen. U vindt aangepaste winkelcentra, toegankelijke restaurants, rolstoelpaden, scootmobielroutes en nog veel meer. Wilt u zeker weten of u tijdens uw vakantie kunt doen wat u graag wilt doen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


In de omgeving van Meerlo vindt u verschillende steden waar het fijn winkelen is. Met een half uurtje fietsen bent u in Venray of Horst, gastvrij en kleinschalig. Wie meer de allure van de grote stad zoekt rijdt in een half uur naar Venlo: een sfeervolle stad met een groot winkelaanbod en natuurlijk voldoende terrasjes om even uit te rusten.

Voor de fietser en de wandelaar is Limburg een waar paradijs. Met het fiets- of het wandelknooppuntennetwerk zet u eenvoudig uw eigen route uit. U bent niet langer afhankelijk van de gebaande paden, maar kunt precies doen wat u wilt. De prachtige omgeving gaat nooit vervelen!

Behalve natuur heeft Limburg ook een rijke cultuur. Vanuit Meerlo zijn steden als Roermond of Maastricht goed bereikbaar. Iets verder weg ligt Nijmegen, ook nu nog doordrenkt van de Romeinse geschiedenis. Net over de grens vindt u Xanten en Düsseldorf.