Weekend cursus Mindfulness

Weekend cursus Mindfulness, helemaal tot rust komen in het hier en nu… Verblijf in een oud kasteeltje in een prachtige rustgevende omgeving.

Wat is Mindfulness?

Mindfulness is een heel praktische en effectieve manier om anders om te leren gaan met de dagelijkse stress in je leven. Ook helpt het je om meer balans en helderheid in je leven te ontwikkelen. Het zorgt ervoor dat je meer je eigen kracht te gaat voelen, meer aanwezig bent in je leven.

In het mindfulnessweekend werken we afwisselend met verschillende fysieke en mentale bewustwordingsoefeningen.

Start op vrijdagavond van 19.30 tot 22.00 uur
Zaterdag is het programma van 10.00 uur tot 17.00uur
Zondag van 10.00uur tot 13.00 uur.
Zondagmiddag programma zelf in te vullen.

kosten arrangement verblijf en cursus
355,00 inclusief tijdens de cursus koffie en thee en op zaterdag een lunch
minimaal aantal personen 7

De cursus wordt gegeven door Mariet weijs en Diana Lenssen

www.via-rosa.nl www.marietweijs.nl

 


Tipi kookavontuur – € 55,00 p.p.

Beschrijving dagprogramma:

Met zijn allen een vuur maken zonder lucifers. Op zoek naar geschikte brandbare materialen in de vrije natuur. Met droge stokjes en de vuurboog zorg je voor voldoende wrijving tot er rook en een smeulend kooltje ontstaat. Dat is het begin van je vuurtje en de start van een kookavontuur in en met de vrije natuur.

Wanneer het vuur brandt, is het tijd voor koffie en alvast een klein hapje. Dan beginnen we met het voorbereiden van de menu’s. Naast het koken op het centrale houtvuur gebruiken we de Dutch Oven, een primitieve gietijzeren pan die fungeert als veldoven. Zonder stroom, zonder gas, enkel met gloeiende kooltjes uit ons vuur.

Samen eten in de rust van de vrije natuur. De tipi biedt een comfortabel, warm en gezellig onderkomen en het kookvuur is binnen handbereik.

De ideale manier om te onthaasten:voor teambuilding, familiefeesten vriendengroepen en alle liefhebbers van natuurbeleving op zijn best.

Prijs € 55,- p.p. , inclusief Outdoor-menu van de Dag. Voor een meerprijs is de tipi ook ’s avonds nog te gebruiken. Klik voor meer informatie over het tipi-kookavontuur.

 


Rond Vakantie Meerlo is van alles te doen. Je hoeft je geen moment te vervelen! We hebben onze vrienden Rein de Vos en Evert het Zwijn gevraagd om ons een beetje te helpen. Samen hebben ze allemaal dingen uitgezocht die je samen met je ouders kunt doen! Lekker zwemmen bij de Witte Vennen of ravotten in Speeltuin Roeffen Mart. Je kunt zelfs bij Rein en Evert op bezoek in het bos!

Activiteitenlijst

Klik hier voor een lijst met activiteiten zodat je je geen moment hoeft te vervelen.


                 


Meerlo ligt in de kop van Noord Limburg. Er is van alles te doen. Kant en klare arrangementen staan klaar om mee aan de slag te gaan. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen zelf op ontdekking te gaan. Wij geven u graag een advies dat past bij uw wensen.


Zoo Parc Arrangement – € 10,00 p.p. – Bijzondere dieren in Zoo Parc Overloon

Een bijzonder uitstapje is het Zoo Parc in Overloon. Hier vind je veel bijzondere dieren en planten, op een natuurlijke manier ondergebracht en aangeplant. Voor Stoere Kinderen is er een avontuurlijke speeltuin.

  • Entree Zoo Parc Overloon