UA-17645980-54

Rowwen Heze Zondag in het zuiden

Overnachten vanaf € 21,25 p.p. (op basis van een verblijf van 4 personen) tijdens de Zondag in het Zuiden van Rowwen Heze. Vakantie Meerlo biedt overnachtingen voor elk budget en is ook geschikt voor groepen. Rowwen Hèze ligt op 20 minuten rijden verwijderd van Vakantie Meerlo. Breng- en haalservice van en naar het slotconcert is mogelijk.

Wilt u ook het ontbijt en een maaltijd verzorgd hebben of wilt u graag een overnachting met meer luxe? Dan hebt u ook de keuze uit: Hotelovernachting, Vakantiewoning, Stoere Trekkershut en Groepsverblijf.

Wilt u een verblijf op maat, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met u op.

Rowwen Hèze is een Limburgse dialectband uit America. De muziek heeft folk-invloeden, zoals Tex-Mex en Polka en variërend tot aan gevoelige ballads. Ze begonnen als een Engelstalig bandje in de Peel, maar zijn – inmiddels dertig jaar verder – uitgegroeid tot één van de grote acts in de Nederlandse Popmuziek. Rowwen Hèze speelde meerdere malen op Pinkpop, maar ook op Lowlands, Parkpop (Den Haag) en het Deense Roskilde.  Legendarisch zijn ook de samenwerking met Los Lobos in het programma PardisoLife! (1999) en het optreden als support act van The Rolling Stones tijdens de Bridges to Babylon-tour (Landgraaf, 1999).

Jaarlijks zijn er de Slotconcerten – de afsluiting van de poptour aan het einde van het seizoen – waarvoor fans vanuit het hele land naar het Limburgse America afreizen.  Kijk voor het programma www.slotconcertamerica.nl

RowwenHezeslotconcert