UA-17645980-54

Rozenfestival Lottum 2016

By Monday September 3rd, 2012 Activiteitenkalender No Comments

Overnachten vanaf € 20,50 p.p. tijdens het Rozenfestival Lottum. Vakantie Meerlo biedt overnachtingen voor elk budget en is ook geschikt voor groepen.

U heeft de keuze uit:  Hotelovernachting, Vakantiewoning, Stoere Trekkershut en Groepsverblijf. Wilt u een verblijf op maat, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met u op.

Vakantie Meerlo_stel_hier_uw_v

Vakantie Meerlo ligt o[ 15 minuten rijden van Het Rozenfestival Lottum en beschikt onder andere over:

  • Breng- en haalservice
  • Afsluitbare fietsenstalling met oplaadpunten
  • Overdekte parkeerplaats voor scootmobiel
  • Fiets-Servicepunt

De dorpskern van het Noord-Limburgse dorpje Lottum vormt van 12 tot en met 15 augustus 2016 weer het decor van het grootse Rozenfestival. Overal ziet u rozen, rozen en nog eens rozen. Miljoenen rozenknopjes en tienduizenden snijrozen zijn verwerkt in betoverende mozaïeken, modeltuinen en prachtig versierde objecten. Bezoek tijdens het Rozenfestival het sfeervolle marktplein, bewonder de prachtig versierde kerk en maak een wandeling door de romantische Kasteellaan, langs de vele rozenmozaïeken naar het sprookjesachtige kasteel De Borggraaf. Via een drie kilometer lange wandelroute zet de tocht zich vervolgens voort richting rivier de Maas, waar een indrukwekkend veld geheel in rozensfeer is aangekleed. ‘s Avonds is het gehele festivalterrein sfeervol verlicht en komen al deze prachtige creaties nog mooier tot hun recht. Bovendien kunnen bezoekers van het Rozenfestival onder het genot van een hapje en een drankje op diverse locaties genieten van live muziek in een schitterende entourage. Klik hier voor nog meer informatie over de Rozenfeesten en de openingstijden. Wilt u de rozenroute voor die tijd al fietsen, klik dan hier.

Rozenfestival Lottum  Rozenfestival Lottum   Rozenfestival

. Stergroep, sterk in groepsaccommodaties