UA-17645980-54

Middeleeuws Fantasie Spectaculum 2014

By Thursday March 22nd, 2012 Activiteitenkalender No Comments

Bezoekt u het Middeleeuwse Fantasie Spectaculum (MPS) en wenst u in de nabije omgeving van Airport Weeze-Niederrhein te overnachten? Vakantie Meerlo biedt overnachtingen voor elk budget en ligt op 15 minuten rijden van het festivalterrein.

Gasten die in onze accommodatie verblijven kunnen gebruik maken van onze speciale breng- en haalservice. U kunt dan optimaal genieten van het grootste rondreizende middeleeuwse cultuur festival ter wereld!

Het MPS vindt plaats op donderdag 19 t/m zondag 22 juni 2014 op het festivalterrein van Airport Weeze (net over de grens bij Bergen) waar het seizoen 2014 wordt geopend.

Herbeleef de middeleeuwen op dit megafestival met meer dan duizend middeleeuwse tenten, gebouwen en installaties en meer dan 1000 medewerkers.

Dagelijks wordt meer dan tien uur geleefde geschiedenis gepresenteerd, zoals adembenemende shows en fantastische concerten van beroemde muzikanten en kunstenaars, in een unieke en fantasierijke middeleeuwse omgeving. Er zullen meer dan 30 artiesten en muziekgroepen optreden en op zaterdag is er een spectaculair vuurwerkspektakel met unieke en adembenemende vuurstunts, fantasievolle en flitsende beelden.

Voor meer informatie, zie www.spectaculum.de.