UA-17645980-54

Fietsvierdaagse Venray

By Friday April 6th, 2012 Activiteitenkalender No Comments

call-me-backOvernachten tijdens de fietsvierdaagse in Venray? Van dinsdag 22 juli t/m vrijdag 25 juli 2014 vindt in Venray weer de jaarlijkse fietsvierdaagse plaats.  Neemt u deel aan deze fietsvierdaagse en wilt u in de omgeving van Venray overnachten?

U heeft de keuze uit:  Hotelovernachting, Vakantiewoning, Stoere Trekkershut en Groepsverblijf. Wilt u een verblijf op maat, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met u op.

Speciaal voor u heeft Vakantie Meerlo de volgende aanbieding:4daagse Postzegel 2 sterren

Fietsvierdaagse aanbieding 2014

Op vertoon van uw startbewijs ontvangt u:
een gratis lunchpakket bij uw hotelovernachting (per persoon)
of
10% korting op de huurprijs van de trekkershut of vakantieappartement.

Na een dag fietsen in het prachtige Noord-Limburg kunt u genieten van de rust en ruimte in een luxe hotelkamer. Heeft u liever een eenvoudige accommodatie en wenst u zelf voor ontbijt en lunch zorg te dragen?  Verblijf dan in een van onze trekkershutten of vakantieappartementen. Natuurlijk is het mogelijk om deze inclusief ontbijt te boeken.

Vakantie Meerlo beschikt onder andere over:

  • Afsluitbare fietsenstalling met oplaadpunten
  • Overdekte parkeerplaats voor scootmobiel
  • Fiets-Servicepunt

Vakantie Meerlo ligt 8,5 km van het startpunt van de fietsvierdaagse in Venray, waar voldoende gratis parkeerplaatsen voor auto’s aanwezig zijn. Indien gewenst kunt u, tegen betaling, ook gebruik maken van onze breng- en haalservice.

Voor meer informatie over de Fietsvierdaagse 2014 klik hier.