Een kasteelovernachting in ‚t Kasteelke van Meerlo in Limburg! 7 personen kunnen in het eeuwenoude Kasteelke van Meerlo verblijven. De accommodatie is in 1986 geheel call-me-backgerestaureerd en bestaat uit Het Poortgebouw (5 personen) en het vrij gelegen Bakhuuske (2 personen). Het Poortgebouw is een supermooie accommodatie met 3 slaapkamers, een ruime zit-/woonkamer uitgerust met een klein keukenblok en nog een grote keuken op de begane grond. Het naastgelegen Bakhuuske is een mooi vakantiehuisje voor 2 personen. Het heeft een zeer ruime zit-/woonkamer met keuken en 1 slaapkamer. Buiten kunt u heerlijk zitten in de tuin aan de rand van de Molenbeek.       Prijzen     Reserveren                                      

   

Dit verblijf voor groepen ligt in Meerlo (Noord Limburg), op ongeveer 8 kilometer van Horst en Venray en 17 km vanaf Venlo. Airport Niederrhein ligt op 15 minuten rijden van deze accommodatie.
De vele mooie wandelgebieden in het Nationaal park Maasduinen liggen op een afstand van 15 tot 20 minuten rijden vanaf deze  vakantiewoning.