8 personen kunnen in Het Herenhuis verblijven. Dit luxe groepsverblijf beschikt over twee grote zit- en eetkamers die luxueus en stijlvol zijn ingericht. Er zijn eveneens twee volledig ingerichte call-me-backkeukens (met vaatwasser, gasfornuis en combimagnetron) aanwezig. De bedden zijn verdeeld over 3 slaapkamers met eigen sanitair variërend van 2 tot 4 personen. De gehele benedenverdieping  (keuken, zit- en eetkamer, badkamer en een slaapkamer) is rolstoeltoegankelijk.
Buiten kunt u heerlijk zitten op het terras of genieten van de rust en de ruimte op het grasveld aan de rand van de Molenbeek.                                                                                 Prijzen  Reserveren

 Vakantie Meerlo Woonkamer Herenhuis
 

Dit groepsverblijf ligt in Meerlo (Noord Limburg), op ongeveer 8 kilometer van Horst en Venray en 17 km vanaf Venlo. Airport Niederrhein ligt op 15 minuten rijden van deze accommodatie.
De vele mooie wandelgebieden in het Nationaal park Maasduinen liggen op een afstand van 15 tot 20 minuten rijden vanaf deze  vakantiewoning.