UA-17645980-54

Vliegveld Dusseldorf (Weeze)

Op vliegveld / Airport Dusseldorf (Weeze) geland of nog vertrekken? Overnachten vanaf € 21,25 p.p. (op basis van een verblijf van 4 personen) bij Vakantie Meerlo. Vakantie Meerlo biedt overnachtingen voor elk budget en is ook geschikt voor groepen. Breng- en haalservice van en naar vliegveld Weeze is mogelijk. Het vliegveld ligt op 20 minuten rijden van Vakantie Meerlo.

U heeft de keuze uit: Hotelovernachting, Vakantiewoning, Stoere Trekkershut en Groepsverblijf. Wilt u een verblijf op maat, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met u op.

Wilt u ook het ontbijt en een maaltijd verzorgd hebben of wilt u graag een overnachting met meer luxe? Dan hebt u ook de keuze uit: Hotelovernachting, Vakantiewoning, Stoere Trekkershut en Groepsverblijf.

Wilt u een verblijf op maat, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met u op.

Airport Dusseldorf (Weeze), in het verleden Flughafen Niederrhein, is een vliegveld in Duitsland in Weeze, net over de grens bij het Noord-Limburgse Bergen. 20 minuten vanaf Vakantie Meerlo, 45 minuten vanaf Venlo en Nijmegen.

U kunt vanaf Dusseldorf (Weeze) vliegen met Eurowings, Flyegipt, Ryanair, Small Planet Airlines, Sun Express en Tailwind. Voor meer informatie zie: http://www.airport-weeze.com/nl

Vliegveld Dusseldorf (Weeze)