UA-17645980-54

Venloop 2016

Overnachten vanaf € 20,50 p.p. (op basis van een verblijf van 4 personen) tijdens Venloop 2016. Vervoer van en naar de halve-stadsmarathon van Venlo is mogelijk.  Vakantie Meerlo biedt overnachtingen voor elk budget en is ook geschikt voor groepen.

U heeft de keuze uit:  Hotelovernachting, Vakantiewoning, Stoere Trekkershut en Groepsverblijf. Wilt u een verblijf op maat, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met u op.

Vakantie Meerlo_stel_hier_uw_v

Vakantie Meerlo ligt op 17 minuten rijden van Venlo en beschikt onder andere over:

  • Afsluitbare fietsenstalling met oplaadpunten
  • Overdekte parkeerplaats voor scootmobiel
  • Fiets-Servicepunt

De Venloop 2016 vindt plaats op 16 tot en met 20 maart 2016 in Venlo. Ondanks het zeer koude weer, was het een succesvolle editie. Vakantie Meerlo heeft ook in 2016 weer overnachtingen voor deelnemers en toeschouwers van dit sportieve evenement.

Het parcours van deze halve marathon loopt door de straten van groot Venlo en finisht in het centrum voor het Limburgs Museum. De Venloop staat voor genieten en staat bekend om de gezellige sfeer. Langs de kant van de weg staan heel veel mensen die niet alleen familie en vrienden aanmoedigen, maar alle lopers die passeren. Hele straten worden versierd. Net als de lopers wordt het publiek enthousiaster en talrijker.

Kijk voor meer informatie op:  www.venloop.nl

Logo Venloop