UA-17645980-54

Overnachten tijdens het Solar weekend 2016.  Overnachten en vervoer van en naar het Solar festival bij de Maasplassen in Roermond. Speciaal voor onze Solar-fans bieden wij het volgende arrangement aan vanaf € 57,00 per persoon (o.b.v. 4 personen per accommodatie): >> Verblijf vanaf vrijdagmiddag  (vanaf 16.00 uur) tot zondagmorgen uiterlijk 10.00 uur >> Eigen slaapzak meenemen >> Vervoer van en naar het Solar festival met de shuttle-service-bus. Wil je langer blijven of ook het ontbijt en een maaltijd verzorgd hebben of wil je graag een overnachting met meer luxe?

Dan heb je ook de keuze uit:  Hotelovernachting, Vakantiewoning, Stoere Trekkershut en Groepsverblijf. Wilt u een verblijf op maat, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met u op. Vakantie Meerlo_stel_hier_uw_v

Vakantie Meerlo ligt op 30 minuten rijden van het festivalterrein. Van 4 augustus 2016 tot en met 7 augustus 2016 vindt het Solar festival plaats bij de Maasplassen nabij Roermond. Er was eens… jaren geleden… aan het eind van de zomer midden in augustus… een klein feestje aan de Maasplassen in Roermond. Een klein dorpje waar duizenden mensen gezellig samen komen. Wat begon als een vooruitstrevend initiatief festival, is uitgegroeid naar een meerdaagse festival met boordevol creativiteit, kleur en love!

Solar 2014