UA-17645980-54

Santa Fe Event Overloon

Overnachten vanaf € 20,50 p.p. (op basis van een verblijf van 4 personen) tijdens het Santa Fe Event in Overloon. Vakantie Meerlo biedt overnachtingen voor elk budget en is ook geschikt voor groepen. Het terrein van het Santa Fe Event ligt op 20 km verwijderd van Vakantie Meerlo. Breng- en haalservice van en naar het Santa Fe Event is mogelijk.

U heeft de keuze uit: HotelovernachtingVakantiewoningStoere Trekkershut en Groepsverblijf. Wilt u een verblijf op maat, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met u op.

Vakantie Meerlo_stel_hier_uw_v
In het weekend van 20 en 21 juni 2015 zal Santa Fe Event weer worden georganiseerd op het terrein van het Oorlogsmuseum te Overloon. Honderden legervoertuigen zoals parascooters, motoren, jeeps, kleine en grote transportvoertuigen van het Britse, Canadese en Amerikaanse leger, halftracks, kleine rupsvoertuigen en tanks zullen te bewonderen zijn. Ook zijn er diverse werkplaatsen ingericht. U komt zelfs het Nederlandse verzet tegen en burgers die de oorlog zijn ontvlucht. Reis terug in de tijd en zie met eigen ogen hoe de bevrijders van Nederland leefden en werkten achter het front.

Voor meer infomatie kijk op www.santafe.nu/home-events of op www.oorlogsmuseum.nl