UA-17645980-54

Overnachten vanaf € 21,25 p.p. (op basis van een verblijf van 4 personen) tijdens de Worldcup Stockcar F1 en F2 in Venray. Vakantie Meerlo biedt overnachtingen voor elk budget en is ook geschikt voor groepen. Het terrein van Raceway Venray ligt op 20 minuten rijden verwijderd van Vakantie Meerlo. Breng- en haalservice van en naar de Raceway Venray is mogelijk.

Wilt u ook het ontbijt en een maaltijd verzorgd hebben of wilt u graag een overnachting met meer luxe? Dan hebt u ook de keuze uit: Hotelovernachting, Vakantiewoning, Stoere Trekkershut en Groepsverblijf.

Wilt u een verblijf op maat, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met u op.

Op 18 en 19 augustus 2018 vindt het WorldCup Weekend van Raceway Venray plaats. Ervaar de geur van brandend rubber en het geluid van brullende V8 motoren. Op de ovals van Raceway Venray komt alles samen. Op de grote oval sturen coureurs hun bolides met ruim 200km/h over ‘Europa’s snelste 1/2 mile’. Close racing op hoge snelheid zorgt voor de nodige spanning en sensatie. Met veel respect racen deze ‘koningen van de oval’ tegen elkaar in een groot internationaal deelnemersveld. Er is echter één probleem; ze willen allemaal eerste worden…

Binnen in de 1/2 mile oval ligt de Short oval. Op dit circuit razen onder andere ervaren coureurs met hun meer dan 600pk sterke Stockcars (fullcontact-klasse) of National Hotrods. Hoewel een crash vaak onvermijdelijk lijkt, weten deze matadoren hun schitterende bolides vaak uit de problemen te houden en schotelen ze de bezoekers spannende wedstrijden voor. Kom zelf de sfeer eens proeven tijdens een van onze race dagen.

Voor meer informatie zie: racewayvenray.com

Raceway Venray F1 en F2