UA-17645980-54

Parookaville 2023 Airport Weeze

Overnachten vanaf € 30 p.p. (op basis van een verblijf van 4 personen) tijdens Parookaville. Vakantie Meerlo biedt overnachtingen voor elk budget en is ook geschikt voor groepen. Parookaville ligt op 20 minuten rijden verwijderd van Vakantie Meerlo. Breng- en haalservice van en naar Parookaville is mogelijk.

Wilt u ook het ontbijt en een maaltijd verzorgd hebben of wilt u graag een overnachting met meer luxe? Dan hebt u ook de keuze uit: Hotelovernachting nog enkele kamers beschikbaar, Vakantiewoning, uitverkocht Stoere Trekkershut nog 2 hutten beschikbaar voor 4p en Groepsverblijf. uitverkocht

Wilt u een verblijf op maat, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met u op.

Parookaville is het grootste electronic music festival van Duitsland. Het is een meerdaags festival.  Er zijn veel stages en alle muziekstijlen zijn op dit festival aanwezig. Op het festival zijn attracties te vinden en vele leuke details en dingen om te doen. Je kunt bijvoorbeeld een kaartje op de post doen vanaf het festival. Er is een tattooshop waar je op het festival zelf een tattoo kan zetten. De stages zijn volledig ingericht aan de hand van een bepaald thema. Er zijn lasers, er is confetti en heel veel vuurwerk.

Als je alle feesten in Nederland hebt gehad is het het zeker waard om dit geweldige feest in ons buurland Duitsland eens te bezoeken.

Parookaville is allesbehalve een normaal dancefestival dat plaatsvindt in Duitsland op voormalig militair vliegveld Weeze in Duitsland. Nu in 2023 vindt in het weekend van 21-22-23 juli 2023 de 7e editie plaats, weer boordevol topartiesten en DJ’s! Voor meer informatie kijk op Parookaville.com/en/

Parookaville_2017