UA-17645980-54

Middeleeuws Fantasie Spectaculum 2014

Overnachten vanaf € 18,25 p.p. tijdens de Middeleeuws Fantasie Spectaculum 2014. Vakantie Meerlo  biedt overnachtingen voor elk budget en is ook geschikt voor groepen. Vervoer van en naar de Middeleeuws Fantasie Spectaculum is mogelijk.

U heeft de keuze uit: Hotelovernachting, Vakantiewoning, Stoere Trekkershut en Groepsverblijf. Wilt u een verblijf op maat, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met u op.

Vakantie Meerlo_stel_hier_uw_v

 

Herbeleef de middeleeuwen op dit megafestival met meer dan duizend middeleeuwse tenten, gebouwen en installaties en meer dan 1000 medewerkers.ligt op 15 minuten rijden van het festivalterrein.

Dagelijks wordt meer dan tien uur geleefde geschiedenis gepresenteerd, zoals adembenemende shows en fantastische concerten van beroemde muzikanten en kunstenaars, in een unieke en fantasierijke middeleeuwse omgeving. Er zullen meer dan 30 artiesten en muziekgroepen optreden en op zaterdag is er een spectaculair vuurwerkspektakel met unieke en adembenemende vuurstunts, fantasievolle en flitsende beelden. U kunt dan optimaal genieten van het grootste rondreizende middeleeuwse cultuur festival ter wereld!

Het MPS vindt plaats op donderdag 19 t/m zondag 22 juni 2014 op het festivalterrein van Airport Weeze (net over de grens bij Bergen) waar het seizoen 2014 wordt geopend.Dit is ongeveer 22 km van Vakantie Meerlo en 27 minuten rijden. Voor meer informatie over de Middeleeuws Fantasie Spectaculum , zie www.spectaculum.de.