UA-17645980-54

Militracks Oorlogsmuseum Overloon

Overnachten vanaf € 20,50 p.p. (op basis van een verblijf van 4 personen) tijdens Militracks. Vakantie Meerlo biedt overnachtingen voor elk budget en is ook geschikt voor groepen. Militracks ligt op 20 minuten rijden verwijdert van Vakantie Meerlo. Breng- en haalservice van en naar Militracks is mogelijk.

Wilt u ook het ontbijt en een maaltijd verzorgd hebben of wilt u graag een overnachting met meer luxe? Dan hebt u ook de keuze uit: Hotelovernachting, Vakantiewoning, Stoere Trekkershut en Groepsverblijf.

Wilt u een verblijf op maat, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met u op.

Militracks is het grootste evenement ter wereld op het gebied van Duitse voertuigtechniek uit de Tweede Wereldoorlog. Voor iedereen die geïnteresseerd is in de Duitse voertuigtechniek van de Tweede Wereldoorlog is Militracks een must! Twee dagen lang staan deze voertuigen centraal en heeft u de gelegenheid om ze rijdend te zien – en erop mee te rijden. Militracks vindt plaats op 20 en 21 mei 2017 bij het Oorlogsmuseum in Overloon. Meer informatie over Militracks vindt u op www.militracks.nl.

militracks