UA-17645980-54

Overnachten vanaf € 20,50 p.p. (op basis van een verblijf van 4 personen) tijdens Merlinpop. Vakantie Meerlo biedt overnachtingen voor elk budget en is ook geschikt voor groepen. Merlinpop vindt plaats op 5 minuten lopen van Vakantie Meerlo.

Wilt u ook het ontbijt en een maaltijd verzorgd hebben of wilt u graag een overnachting met meer luxe? Dan hebt u ook de keuze uit: Hotelovernachting, Vakantiewoning, Stoere Trekkershut en Groepsverblijf.

Wilt u een verblijf op maat, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met u op.

Begin jaren zestig was de periode dat er vanuit OJC Merlin in Meerlo werd besloten om jaarlijks een openluchtfestival te organiseren. Merlinpop werd het legendarische Midsummer-pop-festival dat vijf jaar heeft plaatsgevonden en drie dagen en twee nachten duurde. Hedendaags is Merlinpop een 1 daags festival dat elk jaar zijn terug keer vind op 1e paasdag en plaats vindt op het vertrouwde terrein op de Peschweg 1 in Meerlo. Ieder jaar zetten zij opnieuw een aansprekend programma neer met als doel een gezellig feest voor iedereen. Merlinpop vindt plaats op 16 april 2017. Meer informatie vindt u op www.facebook.com/Merlinpop.official/

Merlinpop2017