UA-17645980-54

Internationale menwedstrijden Horst

Overnachten vanaf € 20,50 p.p. (op basis van een verblijf van 4 personen) tijdens de Menwedstrijden in Equestrian Centre de Peelbergen, Horst aan de Maas. Vakantie Meerlo biedt overnachtingen voor elk budget en is ook geschikt voor groepen. Equestrian Centre de Peelbergen ligt op 22 minuten rijden verwijderd van Vakantie Meerlo. Breng- en haalservice van en naar het  Equestrian Centre de Peelbergen in Horst aan de Maas is mogelijk.

Wilt u ook het ontbijt en een maaltijd verzorgd hebben of wilt u graag een overnachting met meer luxe? Dan hebt u ook de keuze uit: Hotelovernachting, Vakantiewoning, Stoere Trekkershut en Groepsverblijf.

Wilt u een verblijf op maat, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met u op.

De Menwedstrijden in Horst aan de Maas gaan een belangrijke periode tegemoet. Met de verhuizing naar Hippische Evenementen Zone ‘De Peelbergen’ in 2017. In 2017 vinden er voor de breedtesport en topsport menwedstrijden plaats in Kronenberg, gemeente Horst aan de maas.

Van 20 tot en met 23 april 2017 staat er een CAI3*-wedstrijd op het programma voor de enkel-, twee- en vierspan paarden. De vierspan paarden zullen strijden om de Nederlandse titel en punten voor de Wereldbeker. De paramenners zijn evenals voorgaande jaren van harte welkom. Voor meer informatie kijk op www.menwedstrijdenhorst.nl 

Menwedstrijden_Horst_aan_de_Maas