UA-17645980-54

Holland Koi Show 2016

Overnachten tijdens de Holland Koi Show van 19 t/m 21 augustus 2016. Speciaal voor onze Holland Koi Show gasten bieden wij het volgende arrangement aan vanaf € 48,50 per persoon:

>> Verblijf 2 nachten in een Stoere Hut (4p) vanaf 16.00 uur (op de dag van aankomst) tot uiterlijk 10.00 uur (op de dag van vertrek) >> Eigen slaapzak meenemen >> Vervoer van en naar de Holland Koi Show.

Vakantie Meerlo_stel_hier_uw_v

Wil je langer blijven of ook het ontbijt en een maaltijd verzorgd hebben of wil je graag een overnachting met meer luxe?Dan heb je ook de keuze uit:  Hotelovernachting, Vakantiewoning, Stoere Trekkershut en Groepsverblijf. Wilt u een verblijf op maat, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met u op.

Vakantie Meerlo ligt op 20 minuten rijden van de Kasteeltuinen in Arcen.

Ook dit jaar vindt het grootste Koi evenement ter wereld plaats in Kasteeltuinen Arcen: De Holland Koi Show. Liefhebbers van Koi en Japanse cultuur kunnen hun hart weer ophalen in Arcen. Dit is de 24ste editie van de Holland Koi Show.

Naast de Holland Koi Show, waar liefhebbers uit binnen- en buitenland hun dierbare Koi aan de internationale jury en aan het publiek tonen, zijn ook dit jaar weer honderden standhouders op de Nishikigoi Fair.

Holland Koi ShowDe Holland Koi Show is een evenement dat voor een breed publiek toegankelijk is. De echte connaisseur kan zijn kennis verder verdiepen en kan naar hartenlust discussiëren over de gezamenlijke passie, maar ook voor de beginnende liefhebber is de Holland Koi Show hét evenement om alles te weten te komen om een goede start te maken in de bijzondere wereld van Koi! Bovendien is Kasteeltuinen Arcen een bijzondere plek om te vertoeven. Het tuinlandschap rondom het kasteel nodigt uit tot een heerlijke dag genieten. Voor meer informatie over de Holland Koi Show klik hier.