UA-17645980-54

Hal Masters en Hal Open Darts Venray

Overnachten vanaf € 20,50 p.p. (op basis van een verblijf van 4 personen) tijdens Hal Masters en Hal open Darts Venray. Vakantie Meerlo biedt overnachtingen voor elk budget en is ook geschikt voor groepen.  Hal Masters en Hal open Darts Venray ligt op 10 minuten rijden van Vakantie Meerlo. Breng- en haalservice van en naar Hal Masters en Hal Open Darts Venray is mogelijk.

 

Wilt u ook het ontbijt en een maaltijd verzorgd hebben of wilt u graag een overnachting met meer luxe? Dan hebt u ook de keuze uit: Hotelovernachting, Vakantiewoning, Stoere Trekkershut en Groepsverblijf.

Wilt u een verblijf op maat, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met u op.

Op zaterdag 18 maart wordt in Evenementenhal Venray HAL Open Darts gespeeld en op zondag 19 maart HAL Masters.

Op zowel zaterdag als zondag wordt er gespeeld in de categorieën: heren, dames, jongens en meisjes singles (deelname vanaf 8 jaar).

Beide toernooien tellen mee voor de BDO ranking, de Finder Darts Masters ranking en WDF jeugd ranking, daarbij verdienen de HAL Masters kampioenen ( heren, dames en jongens ) een startbewijs voor de Finder Darts Masters 2017, Winmau World Masters 2017 en Lakeside Playoffs. De HAL Open Darts kampioenen (heren en dames) verdienen een startbewijs voor Winmau World Masters 2017 en Lakeside Playoffs.

halopendarts.nl

Scott-Mitchel