UA-17645980-54

Elfia in Kasteeltuinen Arcen 2016

Overnachten vanaf € 20,50 p.p (op basis van een verblijf van 4 personen) tijdens de Elfia in Kasteeltuinen Arcen. Vakantie Meerlo biedt overnachtingen voor elk budget en is ook geschikt voor groepen. Vervoer van en naar de Elfia in de Kasteeltuinen Arcen is mogelijk.

U heeft de keuze uit: Hotelovernachting, Vakantiewoning, Stoere Trekkershut en Groepsverblijf. Wilt u een verblijf op maat, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met u op.

Vakantie Meerlo_stel_hier_uw_v

Elfia is een tweedaags festival met (pagan of celtic) folk bands, middeleeuwse bands, gothic bands; op een van de twee podia of als rondlopende acts. Het is ook een festival met heel veel shows: riddersteekspelen, veldslagen, vuurshows, paardenshows, parades etc. Elfia is ook een evenement waar je zelf deel kan nemen aan allerlei dans workshops (Ierse dans, balfolk dans of zelfs de Maori Haku dans); of waar je kan luisteren naar lezingen over heraldiek, Romeins en Grieks historisch koken, het maken van fantasy films; of waar je gewoon kan genieten van de beste verhalenvertellers.

Maar het mooiste van Elfia is dat twee derde van de bezoekers zichzelf heeft getransformeerd in een ridder, orc, een magiër, een vampier, een elf, een manga comic held, of een combinatie van dit alles. Denk aan het carnaval van Venetië, maar dan met zeker zo creatievere en uitbundiger kostuums.

De Elfia in Kasteeltuinen Arcen vindt plaats op 24 en 25 september 2016. Dit is ongeveer 17 km van Vakantie Meerlo en 16 minuten rijden. Voor meer informatie over de Elfia in Kasteeltuinen Arcen, www.elfia.com.