UA-17645980-54

Elfia in Kasteeltuinen Arcen

Overnachten vanaf € 21,25 p.p. (op basis van een verblijf van 4 personen) tijdens Elfia in de Kasteeltuinen Arcen. Vakantie Meerlo biedt overnachtingen voor elk budget en is ook geschikt voor groepen. Kasteeltuinen Arcen waar het Elfia festival plaatsvindt ligt op 20 minuten rijden verwijderd van Vakantie Meerlo. Breng- en haalservice van en naar Kasteeltuinen Arcen is mogelijk.

Wilt u ook het ontbijt en een maaltijd verzorgd hebben of wilt u graag een overnachting met meer luxe? Dan hebt u ook de keuze uit: Hotelovernachting, Vakantiewoning, Stoere Trekkershut en Groepsverblijf.

Wilt u een verblijf op maat, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met u op.

Elfia is een tweedaags festival met (pagan of celtic) folk bands, middeleeuwse bands, gothic bands; op een van de twee podia of als rondlopende acts. Het is ook een festival met heel veel shows: riddersteekspelen, veldslagen, vuurshows, paardenshows, parades etc. Elfia is ook een evenement waar je zelf deel kan nemen aan allerlei dans workshops (Ierse dans, balfolk dans of zelfs de Maori Haku dans); of waar je kan luisteren naar lezingen over heraldiek, Romeins en Grieks historisch koken, het maken van fantasy films; of waar je gewoon kan genieten van de beste verhalenvertellers.

Maar het mooiste van Elfia is dat twee derde van de bezoekers zichzelf heeft getransformeerd in een ridder, orc, een magiër, een vampier, een elf, een manga comic held, of een combinatie van dit alles. Denk aan het carnaval van Venetië, maar dan met zeker zo creatievere en uitbundiger kostuums.

De Elfia in Kasteeltuinen Arcen vindt plaats op 22 en 23 september 2018. Voor meer informatie over de Elfia in Kasteeltuinen Arcen, www.elfia.com.

KasteeltuinenArcen-Elfia