UA-17645980-54

Draaksteken in Beesel

Overnachten vanaf € 20,50 p.p. (op basis van een verblijf van 4 personen) tijdens Draaksteken in Beesel. Vakantie Meerlo biedt overnachtingen voor elk budget en is ook geschikt voor groepen. Draaksteken in Beesel ligt op 28 minuten rijden van Vakantie Meerlo. Breng- en haalservice van en naar Draaksteken Beesel is mogelijk.

Vakantie Meerlo beschikt ook over:

  • een afsluitbare fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen
  • een overdekte scootmobielstalling
  • een fietsenservice punt

Wil je ook het ontbijt en een maaltijd verzorgd hebben of wil je graag een overnachting met meer luxe? Dan heb je ook de keuze uit: Hotelovernachting, Vakantiewoning, Stoere Trekkershut en Groepsverblijf.
Wilt u een verblijf op maat, dan nemen wij graag vrijblijvend contact met u op.

De zes avondvoorstellingen van het Draaksteken 2016 vinden plaats op 12-13-14-18-19 en 20 augustus 2016. Per voorstelling zijn er 2.500 overdekte tribuneplaatsen. Het Draaksteken in Beesel is een wervelende openlucht theatervoorstelling over de legende van Sint Joris en de Draak. Eens in de zeven jaar staat heel Beesel in het teken van deze oeroude strijd tussen goed en kwaad. De draak is los…!

In 1981 werd de huidige Stichting Draaksteken Beesel opgericht. Deze stichting organiseert sindsdien het Draaksteken in dienst van de Beeselse schutterij. Voor de uitvoeringen van 1988 werd publicitair veel aandacht gegenereerd in de provinciale media. Dat heeft er mede toe bijgedragen dat het spel door steeds meer toeschouwers van buiten de directe omgeving werd bezocht. De regie was dat jaar voor de eerste keer in handen van Toine Mertens uit Heerlen.

Voor meer informatie, kijk op www.draaksteken.nl