Home

 Hotel

 Zakelijk Verblijf
 Vakantieappartementen
Samen een weekendje weg of op vakantie met uw gezin. Organiseert u een familiefeest of vriendenweekend, wilt u een luxe accommodatie en niet in een hotel verblijven.
Lees meer…
Werknemers die een tijdelijk maar gezellig verblijf zoeken hebben o.a. de beschikking over wireless internet en veel privacy.
Lees meer…
Een ruim, luxueus vakantieappartement voor
2 of 6 personen. Beide vakantieappartementen zijn gelegen in het herenhuis, maar hebben een eigen ingang en veel privacy. U kunt o.a. gebruikmaken van de tuin en fietsenstalling. Lees meer…
 Groepsverblijven
 Stoere Hutten

 Stoere Tenten

Zoekt u een perfecte groepsaccommodatie voor uw familiefeest, familiereünie, groepsvakantie, bedrijfsvergadering, personeelsuitje of verblijf met een sportgroep?
Lees meer…

Natuurliefhebbers of pieterpad wandelaars die eenvoudige of budget accommodatie zoeken slapen aan de rand van de natuur. Lees meer…

Kom slapen in een stoere stormtent! Beide tenten zijn comfortabel ingericht en de prachtige omgeving biedt vele mogelijkheden om te wandelen en lekker te ravotten.
Lees meer…

Zorgvakanties

Arrangementen

Aanbiedingen
Voor zorgbehoevenden is op vakantie gaan niet altijd vanzelfsprekend. Bij Vakantie Meerlo hoeft u zich echter geen zorgen te maken. Wij laten passende zorg voor u bemiddelen, zodat u optimaal kunt genieten tijdens uw verblijf. Lees meer…  Meerlo ligt in de kop van Noord Limburg. Er is van alles te doen. Kant en klare arrangementen staan klaar om mee aan de slag te gaan.
Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen zelf op ontdekking te gaan. Wij
geven u graag een advies dat past bij uw wensen. Lees meer…
   Trots deelnemer van Liefde voor Limburg